Waar een klein familie-
bedrijf groot in kan zijn

Een kwalitatief eindproduct leveren. Daar streven wij als Brink Plaatbewerking naar. Van enkele tientallen tot grote series: we zijn gespecialiseerd in het totale bewerkingsproces. We kunnen je daardoor van begin tot eind van dienst zijn.

Brink Metaalbewerking voorraad plaatbewerking

Specialist in plaatbewerking

Dat begon in 1998 als specialist in sierhekwerk en paardenstalinrichting en groeide door de vraag naar meer plaatwerk. Daar speelden we in 2012 op in met een eigen lasermachine.

Die jarenlange ervaring – in combinatie met onze persoonlijke manier van werken – maakt ons vandaag de dag hét adres voor plaatbewerking in de regio.

Verschillende bewerkings-methoden

We bieden verschillende bewerkingsmethoden onder één dak, zodat we snel en efficiënt jouw eindproduct kunnen leveren: van lasersnijden tot knip- en zetwerk.

En verzekeren je van kwalitatief plaatwerk tegen eerlijke prijzen. Altijd met jouw wensen voorop. Daar zijn wij als kleinschalig familiebedrijf groot in.

Werken bij Brink?

Plaatbewerking. Dat zit ons in de genen. Jou ook? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Of stuur een open sollicitatie.

Brink Metaalbewerking in de werkplaats

Koninklijke Metaalunie

Brink Plaatbewerking is lid van de Koninklijke Metaalunie, met ruim 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de branche.

Logo Kenteq

Erkend leerbedrijf

Bovendien zijn wij een erkend leerbedrijf en mogen wij vmbo-leerlingen, mbo-studenten, omscholers of bijscholers begeleiden.