Knip- en zetwerk

Van klein tot groot kant- en zetwerk: wij kunnen jouw plaatwerk snel en vakkundig in het gewenste profiel of zetting buigen. Voor het kanten en zetten van RVS, aluminium en staal plaatwerk bieden wij:

Kanten/zetten
– Zetten tot 3000 mm
– 2 kantbanken
– Capaciteit tot 175 ton
– Enkelstuks en seriewerk

Knippen
– Knippen tot 3000 mm
– Staal tot 6 mm
– RVS tot 4 mm
– Aluminium tot 6 mm
– Enkelstuks en seriewerk

Brink Metaalbewerking machine beeldscherm
Brink Metaalbewerking plaat bewerkt

Zetwerk op maat

Wil je zetwerk op maat, dan kunnen wij je daarbij helpen. Zetwerk is een vorm van metaalbewerking waarin wij gespecialiseerd zijn. Bij zetwerk buigen we een plaat in een profiel of zetting. Hiervoor hebben wij twee kantbanken beschikbaar met een capaciteit tot 175 ton. Wij kunnen zetten tot 3000 mm.

Zowel bij zetten als kanten vervormen we staal door de plaat te buigen. Het voordeel van kanten is dat er geen laswerk nodig is om bepaalde constructies te maken, zoals bij zetwerk.

Knipwerk op maat

Net als zetten en kanten vraagt knippen om nauwkeurigheid. Als het eindproduct bestaat uit rechte hoeken is knippen hiervoor de beste techniek. Hierin hebben wij jarenlange ervaring. Dankzij onze moderne machines, vakmensen en uitgebreide assortiment kunnen wij verschillende materialen knippen tot 3000 mm:

  • Staal
  • RVS
  • Aluminium
Brink Metaalbewerking in de werkplaats aan het werk
Brink Metaalbewerking lassen Brink Metaalbewerking werkplaats
Brink Metaalbewerking bewerken van plaat Brink Metaalbewerking in de werkplaats

Specialist sinds 1998

Jarenlange ervaring – in combinatie met onze persoonlijke manier van werken – maakt ons vandaag de dag hét adres voor plaatbewerking in de regio.

We bieden verschillende bewerkingsmethoden onder één dak, zodat we snel en efficiënt jouw eindproduct kunnen leveren.