Over Brink

Over Brink Plaatbewerking

Brink begon ruim vijftien jaar geleden met sierhekwerk en paardenstalinrichting. Na verloop van tijd kwam er meer vraag naar plaatwerk. Daardoor is Brink Plaatbewerking ontstaan, zodat we klanten direct en volledig van dienst kunnen zijn. Snel en flexibel maken wij allerlei staalproducten voor de inrichting van winkels en paardenstallen, feitelijk voor iedereen die staalproducten gebruikt.

Plaatbewerking van begin tot eind

We zijn gespecialiseerd in het totale bewerkingsproces, zodat we snel en efficiënt het eindproduct kunnen leveren. De plaatbewerkingen die wij uitvoeren zijn: lasersnijden, knippen, kanten, zetten, lassen en poedercoaten. Afhankelijk van uw wensen kiezen wij welk proces het beste en het meest efficiënte resultaat oplevert, zowel in prijs als in kwaliteit.

We bewerken staal, roestvaststaal en sendzimir (voorverzinkt staal). Sendzimir is koolstofstaal dat direct na het walsen door een zinkbad gaat. Dat zinkbad bevat een kleine hoeveelheid aluminium, waardoor het staal beschermd wordt tegen roestvorming. Roestvaststaal is een onbewerkte soort staal. Afhankelijk van de toepassing kiezen wij de beste staalsoort.

Advies voor plaatwerk?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van plaatbewerking? We helpen u graag door mee te denken over specifieke oplossingen en wensen. Voor advies over plaatbewerking bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We geven u graag ons advies.

© Copyright -Brink Plaatbewerking | Ontwerp & Realisatie door Webvriend