Lasersnijden

Lasersnijden

Voor het lasersnijden van plaatwerk kunnen wij u volledig van dienst zijn. Met deze techniek maken we staalproducten op maat voor winkelinrichting en stalinrichting, feitelijk voor elke toepassing die staal gebruikt. We kunnen staal snijden tot 8mm dik, roestvaststaal tot 3mm dik en sendzimir (voorverzinkt staal) tot 8mm dik. De maximale omvang die we per plaat kunnen verwerken is 3000*1500mm.

Lasersnijden is een zeer nauwkeurige en snelle manier om stalen platen in de juiste vorm te snijden. Het voordeel van lasersnijden is de vormvrijheid die het biedt, vergeleken met bijvoorbeeld stansen of knippen. Om met laser te kunnen snijden heeft de laserstraal een diameter van slechts enkele micrometers. Daardoor is de lasterstraal zo intens dat het uiterst precieze lijnen snijdt. Met lasersnijden kunnen we probleemloos de meest complexe vormen uitsnijden.

Kanten en poedercoaten

Naast lasersnijden zorgen wij ook voor de afwerking van het plaatwerkdeel. Zoals staal kanten of zetten waarmee we het onderdeel buigen tot de gewenste vorm. We kunnen het eindproduct ook poedercoaten in elke gewenste kleur. Van begin tot eind produceren wij plaatwerkproducten zodat we korte levertijden kunnen garanderen voor een compleet product.

Plaatwerk lassen

Om bepaalde constructies mogelijk te maken kunnen we ook laswerk toepassen. Daarmee maken we uw specifieke product op maat, precies zoals u het hebben wilt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We geven u graag ons advies.

© Copyright -Brink Plaatbewerking | Ontwerp & Realisatie door Webvriend